Kurser

Self-Love kurs

880:-

Vill du lära dig mer om konsten att njuta av din kropp istället för att känna frustration och stress över hur den ser ut? 

Vill du lära dig känna vad du djupt där inne verkligen längtar efter?


FÖR VEM PASSAR KURSEN?

För dig +18år kvinna som vill bli mästarinna på att njuta av livet inifrån och ut oavsett omständigheter.

För dig som vill leva ett mer njutbart liv idag, precis som du är, här och nu.

Då är Self-Love kursen något för dig.


NÄR: Hösten 2024

VAR: I en privat grupp på Facebook.


ENERGIINVESTERING:

880kr. Kontakta mig för Bg eller swischnr. 


ANMÄLAN:

”Self-Love kursen” är exklusivt anpassat för kvinnor. Anmälan görs till  info@newliving.se Begränsat antal platser. Denna transformerande ”resa” leds av Lotta Sjöberg i en liten privat grupp på Facebook . När du gjort din energiinvestering så har du säkrat din platsKURSEN: Under våra fyra veckor tillsammans kommer du dagligen få ett ”fokus”. Dagens fokus inspirerar och guidar dig på din transformerande och läkande resa in i kroppen:


VECKA 1: Luft =Mental
Luft representerar den ”mentala” aspekten. Tankar, visioner, drömmar, frihet, insikt, kunskap, sunt förnuft hör hemma här. Luftens energi är lätt, hög, flyktig och virvlande. Som en lätt ljuvlig vårbris till svindlande stark tornado virvlar tankarna i och runt vår kvinnokropp.


VECKA 2: Vatten = Känsla
Elementet vatten står för ditt flöde, känslor, intuition & din förmåga att hålla din balans. Den har kvaliteter alltifrån en mjukt porlande bäck till ett stormande öppet hav.
När vi lär oss njuta av att surfa på de stor vågorna, då kommer vi ha riktigt skoj!


VECKA 3: Eld = Livsenergi
Elementet Eld representerar din drivkraft, inre glöd, passion, kreativitet, entusiasm, livsglädje. Eldens element känns livlig, expanderande och varm. Alltifrån som en tunn springa ljus till ett brännande hett inferno. När vi har balans på elden har vi lättare att uppleva livsglädje oavsett omständigheter.


VECKA 4: Jord = Kropp
Elementet Jord representerar ditt uttryck, regler, materia, det fysiska. Jordens elementet känns grundande alltifrån en mjuk sandstrand till betungande bergsklättring. När vi har balans på jordelementet kan vi sätta sunda gränser för oss själva/andra och materialisera det vi önskar i fysisk form.

Denna ”inre & yttre resa” inspirerar dig till att fokusera på att stärka ditt naturliga tillstånd, nämligen att njuta. De är de små förändringarna du gör i vardagen som skapar de stora förändringarna i livet. Du övar upp din förmåga ”att vara” och detta kräver varken mycket tid eller prestation. Min intention med programmet är att du ska kunna göra det närsomhelst och varsomhelst. Jag kommer varje dag att uppdatera dagens ”fokus”. Syftet är att öva upp din förmåga att lyssna på din fantastiska kvinnokropp och njuta av ditt liv precis som det är här och nu!


Kom i håg att:
Kursen är ingen tävling. Utan en tid att fokusera på din underbar kvinnokropp, att njuta av nuet med alla dina sinnen. Jag ser med stor glädje fram emot att få vara din guide på denna härligt transformerande resa.

Soul Coaching®️ Woman


880:-

Det här är ett transformerande Soul Coaching program som inspirerar dig att ha huvudrollen i ditt liv och aktivera förmågan att attrahera in det liv du innerst önskar, här och nu. Din kropp är själens tempel och ditt hem är en förlängning av din kropp. Vårt hem påverkar oss mer än du kanske tror. ALLT är energi. Utsidan påverkar insidan och tvärtom. Är du redo att lyssna på din inre GPS?


FÖR VEM PASSAR KURSEN?

För dig +18år kvinna som vill ”detoxa din inre och yttre miljö” och manifestera det liv du innerst inne brinner och längtar till.


NÄR:Hösten 2024

VAR: I en privat grupp på Facebook.


ENERGIINVESTERING:

880kr. Kontakta mig för Bg eller swischnr.


ANMÄLAN:
Du anmäler dig till: info@newliving.se
Begränsat antal platser så först till kvarn. ”Resan” leds av Lotta Sjöberg. När du gjort din energiinvestering så har du säkrat din plats.


KURSEN: Programmets 28 dagar utgår ifrån de fyra elementen Luft,Vatten, Eld & Jord med ett nytt fokus varje dag. Detta skapar flöde i din kropp och ditt hem. Vecka för vecka leder dig på vägen att ”detoxa” ditt liv på alla plan och skapar utrymmet att attrahera in det liv du innerst inne längtar efter.


VECKA 1: Luft = Mentalt. Under första veckan får du hjälp att röja bort mental röra. Våga släppa taget om det som sänker din energi, stressar dig och gör plats för nya positiva tankemönster.


VECKA 2: Vatten = Emotionellt. Den andra veckan handlar om att rensa det känslomässiga från det som dränerar din energi. Våga kommunicera från hjärtat, följa din inre GPS och utforska dina drömmar.


VECKA 3: Eld = Spirituellt. Vecka tre ägnas åt egenskaperna hos eldens element, och handlar om att titta på dina skuggsidor och släppa taget om dessa. Våga ta risker, öva närvaro och bejaka kreativiteten. Släpp lös ditt andliga jag.


VECKA 4: Jord = Fysiskt. Jordelementets vecka avslutar programmet med kroppsmedvetenhet, att ta hand om din fantastiska kropp & lyssna på den. Att förankra ditt nya jag i dig själv och ditt liv.


CEREMONI: Efter vår månad tillsammans uppmanar jag dig att göra en egen liten ceremoni för att hedra din kropp och din utveckling. tips på hur du gör denna får du under kursen.


Kom ihåg att detta är ingen tävling utan syftet med kursen är att den ska inspirera till utveckling, aktivera flöde i ditt liv och att vi ska ha roligt under denna resa tillsammans!


KÄRLEK // din guide på resan, Lotta Sjöberg